CasallGratis frakt for bestillinger over 999 kr  /

 Telefon: +46 500-42 87 00
Casall

Casall

Casall | Sportgymbutikken.noCasall har hjulpet mennesker til å bli mer fysisk aktive i over 30 år, og inspirert til mosjon og trivsel gjennom en sterk lidenskap for innovasjon og design. Casall lager slitesterkt treningstøy av de beste materialene og treningsutstyr av høyeste kvalitet ? alt for å gjøre treningen mer effektiv og spennende . Casall strever etter at kundene deres skal prestere på høyeste nivå og se bra ut når de gjør det.

Født i Norrköping, Sverige, vokste Carl-Axel Surtevall opp midt i tekstilverksted og fabrikker eid av Fix Trikåfabriker AB, hans families bedrift, kjent for å produsere barneklærne med den beste kvaliteten i Skandinavia. Av sin far, lærte Carl-Axel å sette pris på og å skille ut den beste kvalitet i tøy, materialer og konstruktion av klær. Han var forut sin tid og i løpet av et år på høgskole visste han at han hadde en fremtid innen fitness og wellness. I 1980 fulgte han sine instinkter, og startet sin egen bedrift for treningsutstyr - rett fra skolebenken.

Selskapet fikk raskt et godt rykte, og solgte godt i Skandinavia og i Nordeuropa. Med selskapets salgssuksess startet de allerede i 1982 egne treningssenter for kvinner, og det var her Carl-Axel innså at kvinner både trengte og ville ha moderne og stilrent kvalitetstøy. I 1984 fikk han hjelp av kvinnelige fitnessinstruktører og lanserte den første Casall kolleksjonen for kvinner - tøy som var tilpasset kvinnelige former og bevegelser. I dag er Casall blitt et 'Total Wellness Lifestyle'-varemerke og selges nå i over 18 land i verden. De tilbyr klær og utstyr til trening, løping, tennis, yoga/pilates og boksing.

Akkurat nå vises artikkel 1-2 av totalt 2 .


XC Ski Trainer, Casall
Tren din staking før du går på ski med Casall XC Trainer!

- Også velegnet t...
Casall
1199 NOK
1299 NOK

Tredemølle Compact Run M8, Casall
En kompakt tredemølle fra Casall som lett kan foldes sammen når den ikke er i bruk.

- Hastighet...
HH
Casall
8999 NOK

Gratis frakt for bestillinger over 999 kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Kjøpe gavekort og gi bort i presang »

Fornøyde kunder
  


Omdöme på Kelkoo:
5 av 5
Les våre omtaler
Følg oss

 

Følg oss på instagram »
2016-10-17

Affiliate

Join our network and start recommending exciting brands to your online audience. Det er enkelt å komme i gang, og det er selvsagt helt gratis!
2015-12-01

Velkommen alle nordmenn!

Nå setter vi opp dørene våre norske webbshop med salg til våre venner i vest!Alle som handler for over 300 SEK motta gratis håndklemme på kjøpet!Skriv inn rabattkode sportgymbutikken.nokoden er gyldig t.o.m. 2015-12-13, 23:59.Velkommen alle nordmenn!