Laster inn

Skumruller

Skumruller (din personlige massør) perfekt til egenmassasje.
Perfekt redskap til å bruke på din kropp, enten når du skal forberede deg til eller restituere deg etter en intensiv treningsøkt. Dersom du vil lindre treningsverk, forbedre bevegeligheten eller minske spenninger i kroppen er skumruller et veldig bra verktøy. Selvfølgelig kan ikke en foam roller erstatte det en profesjonelt utdannet massør kan oppnå, tatt i betraktning deres kunnskap om kroppens muskulatur, muligheten til punktbehandling i problemområder samt å nå ned i dybden i musklene, men du kan oppnå en veldig god massasje med disse produktene.

Formålet med skumruller er å behandle bindevevet som omslutter dine muskler. Skadet eller overanstrengt bindevev kan gi muskelverk og redusert bevegelighet, i tillegg til generelt dårlig muskelfunksjon. Dette motvirker du effektivt ved å få igang blodsirkulasjonen, og du får større bevegelighet i muskulaturen ved å behandle bindevevet på triggerpunkter og muskelknuter som kan forårsake smerter og problemer.

Nå for tiden er ikke en foam roller bare en skumrulle, de finnes i flere varianter både som korte og lange, hule og kompakte ruller. Også modeller med massasjepigger finnes. De ulikt formede skumrullene gir deg en bra mulighet til å finne akkurat den som møter dine behov best. Tanken med foam roller er at du skal rulle deg over den, og hvordan dette oppleves, samt hvilken modell man liker best er veldig individuelt.

Topp liste

Produkter