Laster inn

Fluid

Fluid | SportGymButiken.se
Fluid Rowers: Konstruert til Perfeksjon - Opplev Uovertruffen Roing med Fluid Rower


I Fluid Rowers verden er roing mye mer enn en vanlig treningsøkt. Det er en oppslukende fysisk og sensorisk opplevelse som forbinder deg direkte med vannet. Når du bruker en Fluid Rower, blir hvert roddrag en engasjerende reise. Du ser, føler og hører hvert slag, noe som skaper en unik følelse av naturlig bevegelse og smidighet.

Fluid Rowers, distribuert av First Degree Fitness Europe, tilbyr den patenterte "vannbaserte variable motstanden (AR)", som autentisk etterligner ekte vannroing. Dette gjør at Fluid Rowers lever opp til sitt rykte som "verdens fineste ergometer."

Med Fluid Rowers blir roing en fordypet opplevelse. Den patenterte Twin Tank-teknologien formidler essensen av vannroing direkte til ditt hjemmegym. Med umiddelbar fangst og jevne roddrag føles det som om du glir uten anstrengelse på vannet. Fluid Rowers er nøye konstruert til perfeksjon med høykvalitets materialer som holdbart asketre, som kombinerer styrke og eleganse. Den unike tankrammen i ett stykke absorberer kraften fra hvert slag og gir en kraftfull, men stabil roopplevelse.

Fluid Rowers er designet for å passe alle, fra nybegynnere til erfarne idrettsutøvere. Det innovative motstandssystemet gjør det enkelt å tilpasse treningsintensiteten, slik at du kan velge mellom en lett oppvarming eller en utfordrende helkroppsøkt. Hver Fluid Rower er en allsidig følgesvenn som hjelper deg å nå dine treningsmål. Følelsen av prestasjon og tilfredshet ved hvert slag er uovertruffen, og treningsøkten blir en integrert del av din livsstil, hvor håndverk og perfeksjon møtes.

Produkter

Romaskin Apollo Plus, Fluid
Fluid
H

Romaskin Apollo Plus, Fluid

17999 NOK
10-15 arbeidsdager