Laster inn

Power Plate

Power Plate
Power Plate - Nummer ett i vibrasjonstrening!
Vibrasjonstrening ble først brukt av kosmonautene til å bekjempe muskel- og bentap forårsaket av lengre opphold i vektløshet. I dag har Power Plate fortsatt å utvikle teknologi for å lage produkter og programmer som gir legendariske ytelsen til profesjonelle idrettslag, medisinske fasiliteter, helse klubber, studioer og enkeltpersoner over hele verden.

Som verdensleder innen vibrasjonsteknologi, bruker folk i alle aldre og fysisk evne Power Plate for å få kroppene deres i harmoni. Hvor optimal fysisk ytelse, helse og velvære er alle i balanse og arbeider sammen. Faktisk er den strøm plate koblet til et bredt spekter av helse og velvære, av styrke, balanse, fleksibilitet og vekttap for forbedret sirkulasjon, smertelindring, avgiftning, stress, og også reduksjon av cellulitt inntreffer.

Sammen med å levere god ytelse for enkeltpersoner og treningsfasiliteter, bruker leger i nesten 100 land Power Plate for å hjelpe pasientene sine til å leve sitt liv til det fulle. Tiår med forskning har vist at vibrasjonsplaten effektivt kan behandle symptomene på forhold som strekker seg fra multippel sklerose, cerebral parese og cystisk fibrose, diabetes, fedme og osteoporose.


Se videoen nedenfor for å få en oversikt over hvordan Power Plate vibratorplater fungerer og hva de gjør!

Produkter