Tony HawkGratis frakt for bestillinger over 999 kr  /

 Telefon: +46 500-42 87 00
Tony Hawk

Tony Hawk

Tony Hawk | SportGymButiken.se

Allerede i 1977, fikk sin første Tony Hawk skateboard i en alder av ni fra sin bror. Hvem visste når skateboard ville endre denne unge amerikanske farten liv? Hans dedikasjon til sporten gjorde ham pro allerede i en alder av 14 - fem år etter å ha fått sitt første skateboard.
Bare to år senere, i en alder av 16, ble han ansett av de fleste å være den beste skateboarder noen henne på jorden!

I dag er han kanskje den mest anerkjente actionsport spilleren i verden og gjennom Tony Hawk Foundation, gir han mye tilbake til samfunnet som hjalp ham å oppnå sin drøm. Til dags dato har stiftelsen finansieres over 500 skate over hele Amerika, og hvem vet hvor mange barn, akkurat som Tony, har fått hjelp til å komme inn i sporten.

Ikke dårlig for en fyr som, når han først stod på et skateboard og kom til slutten av oppkjørselen, ropte Hvordan svinger jeg?


Gratis frakt for bestillinger over 999 kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Kjøpe gavekort og gi bort i presang »

Fornøyde kunder
  


Omdöme på Kelkoo:
5 av 5
Les våre omtaler
Følg oss

 

Følg oss på instagram »
2016-10-17

Affiliate

Join our network and start recommending exciting brands to your online audience. Det er enkelt å komme i gang, og det er selvsagt helt gratis!
2015-12-01

Velkommen alle nordmenn!

Nå setter vi opp dørene våre norske webbshop med salg til våre venner i vest!Alle som handler for over 300 SEK motta gratis håndklemme på kjøpet!Skriv inn rabattkode sportgymbutikken.nokoden er gyldig t.o.m. 2015-12-13, 23:59.Velkommen alle nordmenn!