Leveranstid COVID-19Gratis frakt for bestillinger over 999 kr  /

 Telefon: +46 500-42 87 00

Kjære kunder,

Som et resultat av situasjonen med effekten av COVID-19 med flere lukkede treningssentre og trangtil hjemme, merker vi en stor etterspørsel etter treningsutstyr for hjemmebruk for å trene hjemme.

Sportgymbutikken har et ekstremt stort antall bestillinger og henvendelser akkurat nå, og vi jobber hardt for å få leveranser til alle. Logistikkavdelingen arbeider hver 24.

Vi har, i likhet med mange andre selskaper, en utfordring med bemanning. Selv om vi jobber så raskt og effektivt som mulig, ser vi at ordrevolumet er så stort nå at det vil bli forsinkelser på enkelte bestillinger. Alle bestillinger sendes kontinuerlig.
Du mottar et varsel om endring i ordrestatus som skal sendes, når bestillingen har forlatt oss.

Vi har et stort utvalg, og vi ser nå at det er produkter som er utsolgt og som også går tom for våre leverandører. Vi gjør vårt ytterste for å holde nettbutikken oppdatert med riktig inventar, men det er situasjoner der mer enn én kunde kjøper den siste kopien før butikken setter varen som midlertidig slutt. Vi vil i disse tilfellene kontakte deg og tilby erstatning hvis mulig (vi har flere kjøp på vei i som ennå ikke er tilgjengelig offentlig i vår butikk).

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om pågående bestillinger, ikke glem bestillingsnummeret ditt når du kontakter oss. Vi gjør vårt ytterste for å svare på e-post og telefon så raskt som mulig, og det er ikke sikkert at vi er i stand til å svare umiddelbart ...


Startside »

Gratis frakt for bestillinger over 999 kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Kjøpe gavekort og gi bort i presang »

Fornøyde kunder
  


Omdöme på Kelkoo:
5 av 5
Les våre omtaler
Følg oss

 

Følg oss på instagram »
2016-10-17

Affiliate

Join our network and start recommending exciting brands to your online audience. Det er enkelt å komme i gang, og det er selvsagt helt gratis!
2015-12-01

Velkommen alle nordmenn!

Nå setter vi opp dørene våre norske webbshop med salg til våre venner i vest!Alle som handler for over 300 SEK motta gratis håndklemme på kjøpet!Skriv inn rabattkode sportgymbutikken.nokoden er gyldig t.o.m. 2015-12-13, 23:59.Velkommen alle nordmenn!