Kjøp Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapslar, Swedish Supplements online hos Sportgymbutikken.noGratis frakt for bestillinger over 999 kr  /

 Telefon: +46 500-42 87 00
Sjekke Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapsler, Swedish Supplements hos SportG

Se flere bilder:
Kjøp Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapsler, Swedish Supplements hos SportGym
Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapsler, Swedish Supplements

Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapsler, Swedish Supplements

Swedish Supplements

Vitamin & Mineral Complex fra Swedish Supplements er en unik sammensetning der vitaminer og mineraler er delt inn i to forskjellige kapsler.

Vitamin & Mineral er et AM og PM system der stoffer som er egnet å ta om morgenen er separat i en kapsel, og stoffer som ofte brukes til utvinning og hvile er i kapselen for kvelden.

- Unikt vitamin- / mineralprodukt delt inn i to forskjellige kapsler
- Tag vitaminene om morgenen og mineralene om kvelden
- Totalt 24 vitaminer og mineraler
- Med 5 forskjellige planteekstrakter
Artikelnr.
OL-11505
Antall: 

  • 14 dager returrett
  • Gratis frakt over 999 kr
  • Få først. Betal senere, del opp betaling

Leveringstid COVID-19

Kundevurdering:
Vurdering på Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapsler, Swedish Supplements i gruppen  hos Sportgymbutikken.no
Leveranstid:
Pris: 389 NOK

Totalt inneholder dette produktet hele 29 aktive ingredienser. Når vitamin- og mineralkompleks ble opprettet, fremhevet forskere fra Swedish Supplements alle disse faktorene og så på når vi på dagtid trenger mest forskjellige stoffer? Hvilke stoffer samarbeider om synergi i kroppen? Svaret kommer i dette systemet.

Årsaken til de store dosene næringsstoffer i Vitamin & Mineral Complex er at den primært produseres for idrettsutøvere. Kontinuerlig fysisk aktivitet fører til et økt behov for vitaminer og mineraler.

I kroppen spiller vitaminer og mineraler et veldig stort antall roller da de er involvert i et omfattende antall biokjemiske prosesser og vev. Et utvalg av disse funksjonene er:

Vitamin Day Formula:
Den perfekte starten på dagen. Denne hetten er en ekte ernæringsbombe som inneholder praktisk talt alle nødvendige vitaminer for kroppen, samt urteekstrakter av ginseng og roserot.
Rosenrot og ginseng inneholder adaptogener motvirker tretthet og gir energi. Vitamin Day kapsel inneholder også guarana, som gir deg en mengde koffein som tilsvarer en kopp kaffe.

De forskjellige vitaminene har mange positive funksjoner, og vi kan oppsummere det litt kort at de bidrar til normal funksjon av: syn, hud, slimhinner, immunsystem, jernmetabolisme, energimetabolisme, nervesystem, muskelfunksjon, benstruktur, blodkoagulasjon, hjertefunksjon, syntese og metabolisme av steroidhormoner, vitaminer og nevrotransmittere, mental skarphet og årvåkenhet, protein- og glykogenmetabolisme, hår, røde blodlegemer, oksygentransport, metabolisme.
Flere av vitaminene i Vitamin Capsule som du tar om morgenen, bidrar også til redusert utmattelse og utmattelse og har en antioksidant effekt.

Mineral Night Formula:
Kveldsdosen av Vitamin & Mineral Complex fra Swedish Supplements inneholder flere beroligende midler som hjelper kroppen å slappe av og slappe av.
Et bredt utvalg av mineraler beriket med nøye utvalgte urteekstrakter, som kamilleekstrakt som tradisjonelt brukes som en beroligende tonic og har en muskelavslappende effekt. En perfekt avslutning på en tøff treningsdag!

De forskjellige mikronæringsstoffene har flere positive effekter, og vi oppsummerer de fleste av dem her som bidrar til normal funksjon av: nervesystemet, blodtrykk, muskelfunksjon, proteinsyntese, energimetabolisme, beinstruktur, elektrolyttbalanse, immunsystem, syn, hud, hår, negler, testosteronnivå i blodet, fruktbarhet og reproduksjon hos både kvinner og menn, pigmentering av hår og hud, dannelse av bindevev, skjoldbruskfunksjon, sædproduksjon hos menn, hår, hud, negler, blodsukkernivå, metabolisme av makronæringsstoffer, produksjonen av skjoldbruskhormoner, og bidrar til normal kognitiv funksjon.
Mange av mineralene og mikronæringsstoffene i Mineral Night Formula bidrar også til å beskytte celler mot oksidativt stress.

Innhold / Ingredienser: Vitamin:
Askorbinsyre, Rhodiola rosea, Paullinia Cupana, Panax ginseng, paraaminobensoesyre, alfaliponsyre, nikotinamid, riboflavin, pyridoksinhydroklorid, pantotensyre, tiaminhydroklorid, jernfumarat, beta-karoten, retinylacetat, d-biotin, folsyre, kolekalsiferol, menakinon-4, cyanokobalamin, antiklumpemiddel (E460, E551), kapsel (bovin gelatin).

Mineral:
Magnesiumcitrat, L-teanin (Camellia sinensis), Matricaria chamomilla, d-alphatocopherylsuccinat, kaliumcitrat, sinkglukonat, kobberglukonat, manganglukonat, natriumselenat, kromsulfat, kaliumjodid, antiklumpemiddel (E460, E551), kapsel (bovint gelatin).
Anbefalt dosering: Vitamin: Ta 1 kapsel om morgenen med frokost.
Mineral: Ta 1 kapsel til kveldsmåltid. For best absorpsjon, unngå å ta kapselen i kombinasjon med kalsiumrike matvarer som meieriprodukter.
Pakking: 60 tabletter (60 serveringer)
Oppbevaring: Bør holdes godt forseglet, tørr og utilgjengelig for barn.

Tilbehør Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 kapsler, Swedish Supplements

Wave Shaker, black, Gorilla Wear
En praktisk shaker fra Gorilla Wear i stilig design og laget av kvalitet plast uten lekkasje.
• H...
Gorilla Wear
49 NOK


Se flere produkter
Ladies Gym Bag, pink, Swedish Supplements
Ladies Gym Bag er en liten, funksjonell og stilig gymbag fra Swedish Supplements som du får p...
Swedish Supplements
314 NOK
369 NOK

Andre kjøpte

Gratis frakt for bestillinger over 999 kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Kjøpe gavekort og gi bort i presang »

Fornøyde kunder
  


Omdöme på Kelkoo:
5 av 5
Les våre omtaler
Følg oss

 

Følg oss på instagram »
2016-10-17

Affiliate

Join our network and start recommending exciting brands to your online audience. Det er enkelt å komme i gang, og det er selvsagt helt gratis!
2015-12-01

Velkommen alle nordmenn!

Nå setter vi opp dørene våre norske webbshop med salg til våre venner i vest!Alle som handler for over 300 SEK motta gratis håndklemme på kjøpet!Skriv inn rabattkode sportgymbutikken.nokoden er gyldig t.o.m. 2015-12-13, 23:59.Velkommen alle nordmenn!