Kjøp Omega-3 & fettsyrer online hos Sportgymbutikken.noGratis frakt for bestillinger over 999 kr  /

 Telefon: +46 500-42 87 00

Fettsyrer

Fett er en svært viktig energikilde for kroppene våre, og den rette mengden fett er viktig for at kroppen skal føles bra og opprettholde normale funksjoner

Ved trening og en aktiv livsstil er det viktig å få i seg viktige fettstoffer og fettsyrer, dette gjør at kroppen kan bygge og reparere celler så vel som produsere hormoner som trengs for å få maksimere resultater fra treningen din.
Disse fetter gir oss også essensielle fettsyrer, som er fettsyrer som selve kroppen ikke produserer og er viktig for kroppens funksjon ettersom de påvirker blodtrykk, blodstrøm og til og med immunforsvaret.

Blant oss finner du den vanlige og mest ettertraktede fettkilden Omega-3 (som inneholder EPA og DHA som er kjent for sine positive helseeffekter) og mange andre fettsyrer.


Akkurat nå finnes det ingen produkter under denne rubrikken.

Gratis frakt for bestillinger over 999 kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Kjøpe gavekort og gi bort i presang »

Fornøyde kunder
  


Omdöme på Kelkoo:
5 av 5
Les våre omtaler
Følg oss

 

Følg oss på instagram »
2016-10-17

Affiliate

Join our network and start recommending exciting brands to your online audience. Det er enkelt å komme i gang, og det er selvsagt helt gratis!
2015-12-01

Velkommen alle nordmenn!

Nå setter vi opp dørene våre norske webbshop med salg til våre venner i vest!Alle som handler for over 300 SEK motta gratis håndklemme på kjøpet!Skriv inn rabattkode sportgymbutikken.nokoden er gyldig t.o.m. 2015-12-13, 23:59.Velkommen alle nordmenn!