BagheeraGratis frakt for bestillinger over 999 kr  /

 Telefon: +46 500-42 87 00
Bagheera

Bagheera


Bagheera ble dannet i 1981 i Avesta, og hadde som målsetning å produsere funksjonelle sko og treningsklær av høy kvalitet. Forretningsideen har hele tiden basert seg på at skoene skal ha høy kvalitet og være praktiske i bruk, men målet har også vært at skoene skal være like funksjonelle til hverdags som til trening.

De siste 30 årene har Bagheera utviklet seg i takt med tiden og det skiftende markedet. Det store utvalget mosjonsklær er noe som har blitt utviklet over tid, da de tidligere utover sportsklær bare produserte løpesko. I dag har de et imponerende utvalg og stor variasjon på treningsklær, som f.eks. tights.
Akkurat nå vises artikkel 1-1 av totalt 1 .


Memory Foam Soal, black/orange, Bagheera
En sort og oransje innersåle fra Bagheera som passer de fleste skomodeller og varemerken.

...
Bagheera
49 NOK
129 NOK

Gratis frakt for bestillinger over 999 kr!
Läs de vanligaste frågorna som vi brukar få från våra kunder »

Kjøpe gavekort og gi bort i presang »

Fornøyde kunder
  


Omdöme på Kelkoo:
5 av 5
Les våre omtaler
Følg oss

 

Følg oss på instagram »
2016-10-17

Affiliate

Join our network and start recommending exciting brands to your online audience. Det er enkelt å komme i gang, og det er selvsagt helt gratis!
2015-12-01

Velkommen alle nordmenn!

Nå setter vi opp dørene våre norske webbshop med salg til våre venner i vest!Alle som handler for over 300 SEK motta gratis håndklemme på kjøpet!Skriv inn rabattkode sportgymbutikken.nokoden er gyldig t.o.m. 2015-12-13, 23:59.Velkommen alle nordmenn!